دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس

  • کد خبر: ۲۲۶۷۸۴
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس
مارمالاد توت‌فرنگی و کرم کاستارد یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردین مواد برای انواع دسر و کیک‌ها هستند.

شهرآرانیوز | فصل بهار، فصل توت‌فرنگی‌های خوشمزه و لذیذ است. حال با این توت‌فرنگی‌ها می‌توانیم انواع دسر و کیک و تارت برای دورهمی و کودکان خود درست کنیم. 

موادلازم برای تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد

مواد لازم برای تهیه‌ی مارمالاد

توت فرنگی: یک و نیم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: یک قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه‌ی کرم کاستارد

شیر: دو پیمانه
تخم مرغ: یک‌عدد
آرد: یک‌قاشق‌و‌نیم
نشاسته‌ی ذرت: یک قاشق‌ونیم
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه‌ی مایه کیک

تخم مرغ: سه عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف لیوان
آرد: دو پیمانه
بکینگ‌پودر: یک قاشق‌چایخوری

دستور پخت کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد

مرحله ۱ - طرز تهیه‌ی مارمالاد

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

ابتدا توت‌فرنگی‌ها را پوره می‌کنیم، (می‌توانید اینکاررا با چنگال انجام دهید) سپس روی حرارت می‌گذاریم و هنگامی که گرم شد، شکر و نشاسته‌ی ذرت را به آن اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند. در ادامه با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه مواد را رو حرارت می‌گذاریم تا وقتی که آب توت فرنگی گرفته و مواد کمی غلیظ شوند. سپس آنهارا از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم

مرحله۲ - طرز تهیه‌ی کرم کاستارد

شیر، تخم مرغ، شکر و نشاسته‌ی ذرت را هم می‌زنیم سپس روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی غلیظ شوند، سپس آرد و وانیل را به مواد اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا به غلظت فرنی برسند.

سپس مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم مواد کاملا سرد شوند.

مرحله ۳ - طرز تهیه‌ی مایه‌ی کیک

تخم مرغ، شکر و وانیل را در ظرف مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵دقیقه هم می‌زنیم تا مواد پف کنند و کش دار و کرمی رنگ شوند، سپس به مواد روغن و شیر را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.

تخم مرغ هم زده

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و در چند مرحله داخل مواد الک می‌کنیم. (دقت کنید مواد را در یک جهت هم میزنیم تا پف آن نخوابد)

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس

مرحله ۴

قالب مناسبی را آماده می‌کنیم، (می‌توانیم روغن مالی کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده کنیم) یک لایه از مایه‌ی کیک را داخل قالب می‌ریزیم سپس در لایه‌ی بعدی مارمالاد‌ها را روی مایه‌ها می‌ریزیم.

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس

در ادامه بقیه‌ی مایه‌ی کیک را روی مواد می‌ریزیم سپس برای لایه‌ی آخر روی مواد‌ها کرم کاستارد را پایپ می‌کنیم.

کرم کاستارد
برای تزئین روی کیک می‌توانید توت فرنگی، شکلات یا مغز بادام و مغز پسته بریزید.

سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه  با دمای 180 درجه در فر داغ می‌گذاریم.(درجه فر را با توجه به فر خود تنظیم کنید.)

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس

کیک توت‌فرنگی

نکات پخت کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد

  • مهم‌ترین نکته برای این کیک، قالب آن است؛ حتما از قالب بزرگ استفاده کنید تا کیک خمیر نشود.
  • برای کیک بهتر است از شکر ریز یا پودر قند استفاده کنید.
  • برای پخت مارمالاد بهتر است توت فرنگی‌ها را پوره کنید.(در دستگاه مخلوط کن نریزید تا خیلی له نشوند.)
  • اگر توت‌فرنگی‌های شما ترش هستند، شکر داخل مارمالادتان را بیشتر برزید تا در آخر ترشی توت فرنگی روی کیک تاثیر نگذارد.
  • دقت کنید در پخت کرم کاستارد، قبل از اینکه مواد را روی حرارت بگذارید، کامل تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید تا تخم مرغ نبندد.
  • کرم کاستارد روی کیک را در حد یک لایه‌ی نازک بریزید تا به بافت کیک آسیب نرسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->